Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Еърбег

Здравейте! Някой да ми помогне да огасим лампата на еърбега. Значи един бастун ми смени волана, но даде контакт без да е закачил буксата и ми светна. Пробвахме да се вържем с централата,но нестана, само abs успяхме да прочетем. Колата е 146 1,4 16V мисля, че е с по старата версия на компютър, нещо М1.5.5. Годината на производство е края на 98, но първата и регистрация е 99. С един еърбег е колата и мисля, че буксата е с три кабела. Да вметна още един проблем. След като сменихме всички ремъци се появи едно виене, когато е в ниски обороти. Като дадеш газ спира да вие. Усеща се при смяна на скоростите също и по-силно се чува в купето, отколкото отвън и е много дразнещо. Като махнем пистовия ремък спира. Може да е алтернатор, но майстора каза, че неможе да го разбере с сигурност. Вече ми писна да правя сякакви ремонти. Почти всичко съм сменил,то небяха повдигачи,вал, вариатор,свещи,фазов сензор,водна помпа и т.н. Ако някой може да помогне да пише. Става въпрос за София.

Comment

• Начи отиваш да ти закачат някаде колата на компютър и да ти изчистят грешката и др. път като откачаш или закачаш нещо махай акомулатора ... Щом си от София си лесен ... отиваш в някой клубен сервиз ще ти свършат работа
      sigpic
      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• а

здравейте колеги,може ли някой да ми каже 145 1.3 боксер с колко ангренажни ремъка 1 или 2,цена на ремъка,на обтяжната ролка?

благодаря
        поздрави!

Comment

• два са.не са скъпи,но ролките са кинта-спрямо тях де.
          alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
          alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

• 145 1.9 JTD

братле и моята е черна.да видим коя ще се окаже по барза... шегувам се..но моето мнение е че нетрябва да се састезаваме помежду си.а да се обединим срещу другите германски,френски и така нататак боклуци и да им покажем силата на италианската технология.

Comment

• Ролката която ми е на хидравликата е почнала да заминава. Някой знае ли ориантировачно цена?

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                Ролката която ми е на хидравликата е почнала да заминава. Някой знае ли ориантировачно цена?
                ферарист-а мисля че може дори да ти изработи олекотена
                Иначе съм убеден че не струва над 10лв 2-ра ръка!

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=iKLw3h4N0uo,Qv-то пак се доказа ,браво на колегата
                  sigpic145 Qv

Comment

• Първоначално публикувано от alfa boy Qv Покажи съобщение
                    http://www.youtube.com/watch?v=iKLw3h4N0uo,Qv-то пак се доказа ,браво на колегата
                    Интересно щеше да бъде да се вижда и оборотомера едновременно

с тия километри които развива на предавките излиза грубо, че тряя прави някъде ..... 8000+ об/мин
                    146 Turbo

Comment

• колеги, трябва ми лепенка с емблемата на алфа с диаметър ~20-25 см. Ориентирайте ме къде мога да намеря такова нещо. Благодаря

Comment

• в някоя рекламна агенция
                        alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                        alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

• Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
                          в някоя рекламна агенция
                          някой ползвал ли е такива услуги да даде кординати

Comment

• Дам виж за тва не се сетих,хммм ама доста варвежна ми се струва тая Алфа дее аммм както да е,дано след като сложа и аз чипа да видем дали и моята така ще се паржи
                            sigpic145 Qv

Comment

• Ако сложиш и валове и някой други екстри, ще се получи
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• на 145 стандартните джанти 14" или 15" са ?

Comment

Working...
                                X